AEON

Typ

Bogserade

Tank kapacitet

4200 / 5200 l

Rampbredd

24 - 39 m

Ramptyper

DELTA FORCE, TWIN FORCE

AEON

Typ

Bogserade

Tank kapacitet

4200 / 5200 l

Rampbredd

24 - 39 m

Ramptyper

DELTA FORCE, TWIN FORCE

DIREKT SPRUTKONTROLL

Tryckmatad rampcirkulation
AEON CENTURAline är standard utrustad med PrimeFlow, ett tryckmatat rampvätskesystem som garanterar snabb tryckreaktion och förhindrar sedimentering och igensättning. När sprutningen startar har vätska redan distribuerats i hela rampen och cirkulerat vid önskat tryck genom ramprören. När sprutningen stoppas kommer vätskan att fortsätta att cirkulera med ett grundtryck.

Även vid sprutning vid lågt tryck dräneras ramprören helt och lämnar endast en liten restvolym, vilket innebär att mindre vätska krävs för rengöring.

aeon-product-page-electronics-primeflow.jpg
aeon-product-page-electronics-smartcom.jpg

SmartCom – FÖRBEREDD FÖR FRAMTIDEN

Hjärnan i AEON CENTURAline är vår intelligenta SmartCom – en elektronisk styrenhet som ger dig snabb och exakt vätskereglering, vilket möjliggör snabbare spruthastigheter med högre volymhastigheter. Enhetens snabba processor ger dig också ultimat styrprecision.

Minimerat driftstopp
​​​​​​​
SmartCom ger också snabb och enkel diagnostik med HARDI ServiceTool. Med hjälp av SmartLink för att ansluta till SmartCom kan vår servicepersonal uppdatera sprutan, diagnostisera fel och lägga till funktioner direkt via ServiceTool.

HARDI SmartCom 25-08-2020-min.jpg

Banbrytande anslutning

AEON CENTURAline erbjuder dig en helt ny nivå av integration. Vi har förberett SmartCom för online-anslutningar med dina favoritmolnlösningar i syfte att överföra fältkartor och annan data direkt till och från din maskin. AEON CENTURAline förbereder dig också för fjärrdiagnostik, så att vi kan hjälpa dig igång snabbare vid eventuella problem.

Alltid ISOBUS​​​
​​​​
SmartCom är naturligtvis helt ISOBUS-kompatibel för enkel plug-and-play-anslutning till traktorer och styrenheter över olika märken och modeller. Föraren kan använda intelligenta funktioner som AutoNozzleControl och ComfortTrack-styrning direkt från sin egen ISOBUS-terminal, så länge den stöds. För att underlätta komplexa sprutfunktioner är det beprövade HARDI-greppet och Setbox standardutrustning.

HC 9700 – TOPPMODERN TERMINAL

HC 9700-terminalen integrerar all viktig information på en skärm för att ge dig en fullständig översikt över sprutjobbet. Den 12,1 ”flerfärgade HD-pekskärmen möjliggör visning av 2D och 3D samt delad skärm.

Enkel dataöverföring
​​​​​​​
Utrustad med USB-portar och WiFi-adapter möjliggör HC 9700 enkelt datautbyte med målet att förenkla applikationsrapportering och arkivering. Data kan överföras till de flesta program för gårdshantering.

aeon-product-page-electronics-hc-9700.jpg
aeon-product-page-electronics-field-map.jpg

Arbeta från din telefon eller surfplatta

Använd din mobila enhet eller surfplatta för att utföra kalibrering, diagnostik, tankpåfyllning och många andra sprutaktiviteter. XTEND-tekniken använder WiFi för att utöka användargränssnittet till alla iOS- eller Android-enheter.

Redo för fältkartor
​​​​​​​
HC 9700-terminalen ger möjlighet att importera / exportera kartor i ISOXML-format. Härefter kan du använda AutoSectionControl för att stänga av rampsektioner automatiskt i enlighet med kartan – applicera rätt dos till rätt plats vid rätt tidpunkt. Att undvika onödig sprutning minskar kostnaderna och gör ditt företag grönare.