ALPHA evo

Typ

Självgående

Tank kapacitet

4200 / 5100 l.

Rampbredd

24 - 44 m.

Ramptyper

TWIN FORCE / DELTA FORCE / ALU

ALPHA evo

Typ

Självgående

Tank kapacitet

4200 / 5100 l.

Rampbredd

24 - 44 m.

Ramptyper

TWIN FORCE / DELTA FORCE / ALU

Motor Deutz Steg IV / Tier 4 final

Högt vridmoment och låg bränsleförbrukning

ALPHA evo är utrustad med vattenkylda 6-cylindriga inline motorer med turboladdning, laddluftkylning och avkylad extern avgasrening. Tvåstegs turboladdning för högsta prestandakrav.

Efterbehandling av motorns avgaser (EAT) är optimerad för högsta totala systemeffektivitet och garanterar sålunda minimerat bränsle och totala driftskostnader.

Det kraftfulla insprutningssystemet DEUTZ Common Rail (DCR®) och den elektroniska motorkontrollen (EMR 4) med intelligent länk till drivsystemet (EcoDrive) garanterar optimal motorprestanda med låg bränsleförbrukning.

alpha-evo-engine-engine.jpg

Tillgång till motor

Den bästa tillgängligheten på marknaden

Service och underhåll av ALPHA evo II självgående sprutan är mycket enkel och praktisk.

Öppningen av motorhuven genom att tippa den hydrauliska handpumpen ger enkel åtkomst till huvudmotorkomponenterna.

Kontrollera oljenivån och olika filter görs mycket snabbt. Det finns också utmärkt tillgänglighet till bränsletanken på sprutans högra sida.

ALPHA evo II erbjuder en hög bränsletankkapacitet (400 l diesel tank).

alpha-evo-engine-access-to-engine.jpg

EcoDrive

Hög flexibilitet och lägre bränsleförbrukning

EcoDrive-hanteringssystemet med Tier 4 245 hk-motorer ger ökad kraftflexibilitet, mindre ljud och mer än 30% minskning av bränsleförbrukningen, särskilt vid vägtransporter.

ALPHA evo II är utrustad med två styrbara axiella kolvpumpar driven av motorn. Pumparna ger hydrostatisk drivning med hydraulisk kraft, så att du kan anpassa färdhastigheten till förhållandena för området och grödan. Hastighetsbegränsaren i EcoDrive-systemet upprätthåller samma körhastighet (upp till 25 km / h i sköldpaddans läge) och ger en bekväm reglering och en konstant låg motorvarvtal.

Som ett alternativ kan överföringen uppgraderas till en kraftfull överföring med större hjulmotorer på bakhjulen, för att, beroende på alternativet, få + 50% eller 25% högre torg i fältläge.

alpha-evo-engine-ecodrive.jpg