Vårt återförsäljarnät

Den bästa partner du kan få är en professionell återförsäljare. HARDI arbetar ständigt för att utveckla HARDI-återförsäljareens sprutningsspecifika färdigheter. Detta görs genom många olika verktyg som träning i Sprut Applikation, Service och underhåll och erbjuder de senaste digitala verktygen och bästa metoderna för att göra affärer. Vi vill att våra HARDI-återförsäljare ska ge dig det bästa rådet så snabbt som möjligt.

service-support-dealer-network.jpg

HARDI Dokumentation

Väl dokumenterade användarhandböcker (finns på www.agroparts.com), service manualer, del ritningar, sprutregistrering etc. är en del av Sprayer Specialist. Vi gör allt vi kan för att hjälpa dig att få ut mesta möjliga av din HARDI-spruta.

service-support-documentation.jpg

HARDI Reservdelar

HARDI har åtagit sig att säkerställa tillgänglighet eller utbyte av HARDI-delar under minst 10 år efter att en produkt har avvecklats. I själva verket är de flesta delar tillgängliga mycket längre än det. Vi vill hålla din spruta så länge som möjligt.

-Du kan få tillgång till HARDIs reservkatalog genom att registrera ett gratis konto på www. agroparts.com

 

alpha-evo-workzone-pump.jpg

Leveranstjänster

HARDI är engagerad i professionell och snabb leverans av delar och har en europeisk Central Parts Store och fem National Parts Stores erbjuder globalt upp till fem olika leveransmetoder. Kritiska beställningar som placeras före fyra på eftermiddagen kan ofta vara hos din återförsäljare eller din gård senast på dagen nästa dag. Det är en professionell service som vi är stolta över.

servjce-support-delivery-service.jpg